SunStar Systems Orion

 Wikisystemet Enterprise Jamstack.

SunStar Systems' Orion   är en

 • säker,

 • mobilvänlig,

 • samarbetsvillig,

 • topprestanda,

 • samordnad

Wiki för företag  för att skapa, hantera och leverera statiska webbsidor med hjälp av #Jamstack-teknik för dynamiska funktioner däri

För prisinformation, se vår Orionplaner.

Här är Pitch, Executive Decision Maker…

Det som skiljer denna produkt från våra konkurrenter är Orion-teknik, och hur dess ** effektivitet** gör det möjligt för oss att upprätthålla mycket låga driftskostnader samtidigt som vi tillhandahåller överlägsna redaktionella kontroller och banbrytande funktioner. Vi överför kostnadsbesparingarna till våra kunder med bara marginella tilläggsavgifter för ytterligare molnleverantörsresurser. Ring oss.

 • en universitetsledare som letar efter sätt att eliminera plagiering på campus via en versionskontrollerad dokumentdelning, kurering och onlinepubliceringsplattform med Open Access, eller ett akademiskt orienterat kunskapshanteringssystem,

 • en beslutsfattare inom IT-myndighet/försvarssektor med antingen FedRAMP/NIST 800-207 regelefterlevnadskrav eller detaljerade åtkomstkontrollkrav på ditt webbplatsens datalager för versionskontroll.

 • en marknadsföringsansvarig som vill ha en innovativ, global företagsplattform för hantering av företagets webbplatsresurser med hjälp av Orion som ett headless CMS,

 • ett teknikföretag/ledande inom webbyrå med en mycket osäker kommersiell wiki, ett berg av produktdokumentation online eller klientwebbplatser (som potentiellt erbjuder binära nedladdningar) för att hantera

 • en principiell arkitekt för hög tillgänglighet som är trött på att hantera enskilda felpunkter i SQL-baserade LAMP-stackar.

 • eller egentligen någon affärsman missnöjd med kostnadsstrukturen för någon wiki saky där ute, inklusive gratis erbjudanden bogging ner din personal tid och energi.

Det finns ingen leverantörslåsning inblandad i vårt erbjudande. Men ta inte bara vårt ord för det, se själv vad som vanligtvis är involverat när det gäller att bygga systemanpassning genom att besöka

vår vyc källa lib trädeller dess spegling GitHub.

Mindre än 100 LOC för att tillhandahålla bygglogiken för den här webbplatsen, och den innehåller sofistikerad hantering av memorerat beroende för automatisk generering av en flerspråkig SiteMap och alla katalogindex (som Denna del på denna sida). Vi lägger till och med det underliggande Statisk webbplatsgenerator för bygge på GitHub.

 

Här är varför, Full Stack Developer / Public Blogger / DevOps Guru...

Vill du ha en webbplats som är secure-by-default? Lätt att uppdatera och hantera, samtidigt som det döljer komplexiteten i ett underliggande versionskontrollsystem, men ger dig full kraft när du verkligen behöver det? Omedelbar publicering när du vill; smidiga, mellanlagrade grenbyggen och anpassningsbara detaljerade kampanjer till din produktionswebbplats eftersom det passar ditt teams föredragna arbetsflöde.

Om du är trött på per-sits licensiering och per-CPU-cykel val väger dig ner när du behöver fixa ett stavfel, kontakta oss.

Att aldrig behöva hantera ett versionskontrollsystem, eller ens en statisk webbplatsgenerator, på din egen dator är upp till dig. Online IDE är utformad och redo för ditt arbetsflöde endast för webbläsare när du är det. I en nypa kommer även det mobila gränssnittet (webbläsaren) att få det gjort, * omedelbart*.

Multi-gigabyte källträd är helt enkelt ingen match för det — den fullständiga varaktigheten för webbplatsbygget mäts i sekunder, inte timmar och minuter. Systemet håller sig lätt över 500 Mbyte/s.

Vi bygger bara det du behöver bygga.

Denna teknik uppfanns först i slutet av 2011 av medlemmar i Apache Infrastructure Team. Frasen “JAM-stackHan myntades år senare av en grupp som inte kände till vår tidigare konst i detta utrymme. Men offentligt register.

Vill du ge det ett snabbt snurr för att se hur snabbt och enkelt det är?

Denna webbplats är själv värd; alla dessa hot-rosa penna rutor .

Vårt globala Point of Presence-nätverk (POP) säkerställer anslutningar med låg fördröjning till båda Orion ™

Det är dags för en havsförändring i hur du hanterar och levererar din webbplats till din målgrupp.

Gå i din egen takt, använd så många anställda / förhandsvisningar / redigeringar / åtaganden / grenar som du vill, och betala bara för vad du * faktiskt använder * på vår infrastruktur.

Se våra Orionplaner.

Rutnät för funktionsjämförelse


Funktion Orion Slab Begrepp Konfluens
3D-vektorgrafik Integrering
GitHub Integrering med integrerad utvecklingsmiljö & Stöd för åtgärder
3:e partens analyssupport
500 Mbyte/s fullständiga webbplatsbyggen
8-64-vägs samtidiga byggen
Automatisk översättning av AI NLP
Befintlig åtkomstkontrollista för källager
DAV-support
Endast schemalagda byggen av dynamiskt innehåll
Enkelt 3:e parts bidragsarbetsflöde för begäran
FedRAMP Infrastruktur Serverinstallation
FIPS 140-3-kompatibel Zero Trust-infrastruktur
Fungerar nedkopplad
Helt sökbar KaTeX\KaTeX Uttryck $$$
Inkrementella byggen
Installerbar inuti företags-VPN Serverinstallation
Integrerad spårning av URL-ändring
Multilingual (i18n)
Nedsättning LaTeX\leftrightarrow \LaTeX Automatisering
Obegränsad versionskontrollhistorik
Obegränsade förhandsvisningar
Obegränsade kontorsbyggen
Obegränsade platser Företag & Serverinstallation
Omfattande 99,99 % SLA Företag & Serverinstallation
Samordnade Nej
SSI / CGI / mod_perl / mod_wasm support
SSO: Kerberos / Aktiv katalog / OpenID Integration
Status på sökbart dokument
Stöd för vit etikett
TCO < $6000/år för Enterprise
Titta på listan Enhetsmeddelanden
Webbläsararbetsflöde (mobilvänligt)
Webbplatshotell

DetaljerNågra skärmdumpar:


IDE-vy med tyska, franska, hebreiska och ryska (UTF-8).


IDE-redigerarvy.


Vy över IDE-redigerare (spanska).


IDE: Skapa fullständig webbplats.


IDE: Skapa typisk plats.


IDE-sökning (de länkarna i rosa kommer att släppa dig direkt i en redigeringsskärm, med markören placerad exakt enligt matchande text).